Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en email med informationer om, hvordan du kan tilgå dit køb samt en kvittering.

Motherload.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer. Eventuelle indskrænkelser af tilgangen til købte varer, vil blive annonceret i god tid.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms.

Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

Med kort

VISA, VISA-Dankort, VISA Electron eller Mastercard/Eurocard. Når du betaler med kort, hæver vi beløbet med det samme.

Motherload.dk bruger Stripe til at håndtere alle køb. Dine betalingskortoplysninger bliver krypterede inden de sendes til Stripe og lagres ikke hos Motherload. Læs mere om sikkerhed hos Stripe

Med PayPal

Via PayPal er det muligt at betale både med sit kredit-kort og/eller penge, man allerede måtte have på sin PayPal-konto.

Levering

Digitale produkter på lyd og/eller video, leveres straks her på siden efter godkendt betaling.

Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvormed du kan logge ind og tilkomme dine købte shows på ny.

Leveringsomkostninger

Leveringen af digitale produkter er gratis.

DRM og begrænsninger på filer

Filer købt på Motherload er 100% DRM-fri.

Reklamations-, retur- og fortrydelsesret

Motherload har ubetinget tilfredshedsgaranti. Lever dit køb ikke op til dine forventninger, annullerer vi købet og refunderer hele beløbet.

Tvister

En eventuel tvist afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler.